С викове Оставка“ и  призиви Стефан Янев да стане премиер,

...
С викове Оставка“ и  призиви Стефан Янев да стане премиер,
Коментари Харесай

Протест срещу оставката на Стефан Янев затвори столичния бул. Дондуков

С крясъци „ Оставка “ и  призиви Стефан Янев да стане министър председател, протестиращи в негова поддръжка затвориха придвижването по бул. „ Дондуков “ довечера, съобщи БНР. Протестът е провокиран от днешното решение на кабинета на Кирил Петков да смени сегашния министър на защитата, който е някогашен длъжностен министър председател с  Тодор Тагарев.

Демонстрацията бе проведена от група, оповестила се като „ Пазители на правото и демокрацията “, а участниците в митинга се събраха пред Министерския съвет в 18.00 часа.

Аргументите на уредниците в отбрана на Стефан Янев повтарят позицията му от Facebook обявата от нощес. Според групата Янев се осмелил да изрече неуместната истина - че България би трябвало да е длъжна да показва позиция в отбрана на националните си ползи, а политиката на държавното управление се дефинира като нездравословна.

Друг митинг в поддръжка на сегашния министър на защитата и някогашен длъжностен министър председател стартира малко преди 15 часа - там хората също споделиха поддръжката си за заетата от Стефан Янев позиция.

От Съюза на офицерите от запаса и запаса също се причислиха към поддръжката за Янев. Те изпратиха писмо до премиера, в което се показва неразбиране от рокадата, а обвиняванията в несъответстващо държание като неоснователни.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР